Virksomheden
Kære billardvenner,

siden 1993 fremstiller vores familievirksomhed med stor succes billardborde, især med henblik på anvendelsen derhjemme. De fleste borde, som vi tilbyder i dag, anvendes i boligen. Et billardbord, som står centralt i boligen, skal opfylde nogle avancerede krav: Moderne design passende til det aktuelle interiør, massivt træ i forskellige farver, ædelstål og glas gør det ikke blot muligt at integrere billardbordet i boligen, men også attraktivt.


Ved konstruktionen af vores borde har vi lagt vægt på den praktiske spisebordsfunktion. Ved at anvende en tildækningsplade forvandles de fleste billardborde bekvemt og nemt til et fungerende spisebord med plads til tolv personer. Således forenes funktionalitet med sjov for hele familien.


Måske er det dit mål at træne meget for at blive en god spiller, måske inviterer du gode venner til et spil og nyder samværet, måske har du lyst til at slappe af til en fest om aftenen, eller måske har du lyst til at være lidt alene og spille selv for at få tusind tanker og nye ideer - alt dette er billard. Alle vores billardborde, uanset om det anvendes som elegant møbel, spisebord eller konferencebord, er fuldt gyldige turneringsborde, som opfylder de internationale normer WPBA (World Pool Billard Accociation). Vi håber at kunne vise dig, at billard er en selskabelig oplevelse - især i ens egne fire vægge - og en helt speciel fornøjelse i boligen, hvor kvalitet, design og individualitet kan kombineres på en fascinerende måde.

Familie Lissy


Et billardbord i dit hjem - for en særlig oplevelse i boligen!