Fordele ved et 6 ft billardbord

Et 6 ft billardbord giver dedikerede billardspillere mulighed for at udøve deres passion i deres eget hjem. Du har ikke engang brug for et særligt rum til dette. I vores butik finder du billardborde, der passer visuelt ind i din indretning og frem for alt er praktiske: Du kan fleksibelt omdanne dem til et spisebord.

Billardbord og spisebord i ét

Vi har to versioner af 6 ft billardborde, som du kan omdanne til et spisebord. På den ene side har vi modeller, hvor du kan dække spillepladen med dækplader af høj kvalitet.


Men hvis du ofte vil skifte mellem bordets funktioner, er et billardbord, hvis bordplade du kan dreje 180 grader, velegnet. Da bordpladen kun er forbundet til rammekonstruktionen med fire punkter, kan bordet omdannes på få sekunder. Denne drejelige billardbordsmodel, der er patenteret af Billard-Lissy, er unik i branchen og er helt sikkert et blikfang.

Et 6 ft billardbord til enhver lejlighed

Med en spilleflade på 182 cm x 91 cm giver et 6 ft billardbord nok spilleflade, men også nok plads til at bruge det som spisebord. Et billardbord af denne størrelse kan rumme ti personer uden at ofre benplads. Inviter dine venner og familie til et fælles måltid efterfulgt af en billardturnering. Måske kan du forhandle om, at taberen af spillet tager opvasken?


Vi har gjort det til vores mission at sælge dig mere end blot enkle billardborde. Vores elementer skal passe ideelt ind i din indretning. Som spisebord giver de plads til mange gæster, mens de som billardbord garanterer den bedste spiloplevelse – uanset om det er for hobbyfolk eller proffer.

Billard-Lissy: Kvalitet og høj værdi i vores 6-ft-serie

Vores 6 ft billardborde er fremstillet af massivt træ og opfylder alle gældende standarder. De er også meget robuste og har et moderne design. Som ekstraudstyr kan du få monteret en skiferplade i dit billardbord, hvilket især professionelle spillere sætter pris på. Ellers arbejder vi kun med materialer af høj kvalitet som f.eks. gummiband og stof, der også anvendes i professionelt billard. Uanset om det er til din stue, dit kontor eller din klub, opfylder et 6 ft billardbord fra Billard-Lissy altid kundens krav og tilbyder ikke kun funktionalitet, men også design og kvalitet.


Udover 6 ft billardborde har vi også andre størrelser. Tag et kig på de tilsvarende kategorier: