Moderne billardborde og fremstilling af billardborde – vores speciale siden 1993

Takket være vores årtier lange erfaring med at skabe billardborde kan vi tilbyde ikke kun billardborde, der er velplanlagt ned til mindste detalje, men også håndlavede. Hos Billard-Lissy går vi grundlæggende ud fra, at du kun ønsker at købe ét billardbord i dit liv. Derfor fokuserer vi på høj kvalitet og et design, der er så tidløst som muligt. Baseret på vores erfaring kan vi sige, at vores billardborde har en meget høj belastningskapacitet og derfor er velegnede til husstande med børn.

Slutprodukt af høj kvalitet: Designede billardborde til alle rum

De fleste dele af vores billardborde er fremstillet af massivt træ. Til nogle modeller bruger vi også en metalkonstruktion for at skabe et usædvanligt design. Om du ønsker at udstille dit billardbord i et fritidsrum eller i din stue, er op til dig. I vores billardbutik tilbyder vi moderne designborde og løsninger, der er skræddersyet til dine behov - f.eks. et udendørs bord til din terrasse.

Omdan billardborde til et moderne spisebord

Nogle af vores billardbordmodeller kan perfekt bruges som spisebord. En tredelte dækplade giver beskyttelse til spillepladen. Efter spillet kan de solide træskiver løftes op på bordet. De vejer ca. 12 kg hver og kan opbevares i en holder under billardbordet. Alternativt kan du også få vægbeslag. Hvis du ofte vil skifte mellem de to funktioner, vil en af vores drejelige modeller være et godt valg. Bordpladerne i BL-180-serien kan enkelt drejes 180 grader efter behov. Så du kan nemt skifte mellem et billardbord og et spisebord.

Moderne billardborde, der er individuelt skræddersyet til dig

For at opfylde din personlige smag for et moderne billardbord tilbyder vi en række forskellige modeller. Takket være det tiltalende design i forskellige stilarter kan du også finde et bord, der passer til din indretning. Desuden kan du vælge mellem mange forskellige farver og størrelser. Træet – som regel bøg eller eg – er bejdset i forskellige farver. Du kan også vælge den matchende billarddug. Dette giver dig mange muligheder for at sammensætte dit eget individuelle billardbord.

Billard-Lissy: Vejen til dit moderne billardbord

Hvis du ønsker at berige dit hjem med et moderne billardbord, så rådgiver vi dig gerne. Du kan få et katalog og træ- og stofprøver sendt hjem til dig. Vi har også et showroom, hvor mange aktuelle modeller er udstillet. Det ligger ved Möhnesee i Nordrhein-Westfalen.


Bestil nemt dit billardbord i moderne design online! Herefter skal du være tålmodig i yderligere 6–8 uger. Det skyldes, at hvert bord bygges efter kundens individuelle ønsker og kun fremstilles på bestilling. Størstedelen af produkterne er håndlavede, hvilket resulterer i en finish af høj kvalitet. Vi tager os af transporten, og du behøver heller ikke at bekymre dig om monteringen: Vi sørger for, at du kan begynde at spille billard så hurtigt som muligt.