Outdoor-billardbord: Kan det virkelig trodse vejret?

Ved at kombinere vejrbestandigt træ med en korrosionsbestandig metalkonstruktion er vores udendørs billardborde fremragende beskyttet mod temperaturudsving og fugt. De kan endda stå udenfor om efteråret og vinteren. For at sikre optimal og allround beskyttelse af spillefladen og dækskiverne får du et vejrbestandigt betræk. Det beskytter billardbordet mod kraftig regn og uvejr. Selv om det ikke er nødvendigt, anbefaler vi alligevel at placere billardbordet under tag.

Billardbord eller spisebord? Begge dele!

Udover holdbarhed imponerer vores vejrbestandige billardborde med deres moderne design og høj kvalitet i forarbejdningen. Men de kan meget mere: Takket være den tredelte dækplade kan du hurtigt omdanne billardbordet til et stort havebord. Spillefladen er beskyttet, og bordet kan bruges til grillfester eller hyggelige aftener i det fri. Takket være sine 7 ft størrelse giver udendørsbillardbordet masser af benplads og siddepladser til op til 14 personer.

Fordelene ved et udendørs billardbord

Når du vælger et af vores udendørs borde, får du et billardbord, der er lavet i konkurrenceformat. Det betyder, at selv professionelle spillere kan finpudse deres billardfærdigheder udendørs. Derudover er vores billardborde udstyret med en skiferplade og gummibande af professionel standard. Den specielle Simonis udendørs dug er desuden UV-bestandig. Vi gør billard til en helt særlig oplevelse. At du kan dyrke din hobby udendørs, gør det til en afslappet fritidsoplevelse direkte på din terrasse. Din næste havefest bliver helt sikkert en særlig oplevelse med et udendørs billardbord.

Billard-Lissy: Billardborde af høj kvalitet til indendørs og udendørs brug

Et udendørs billardbord fra Billard-Lissy er den perfekte løsning, hvis du ikke har plads nok i din stue. Takket være dets vejrbestandighed og høje kvalitet behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt det kan tåle regn eller sol. Det faktum, at du kan omdanne det til et terrassebord på ingen tid, gør det praktisk til grillfester eller andre lejligheder, hvor du inviterer mange gæster. Samtidig mister det ikke noget af sin spilkvalitet: Selv erfarne spillere vil få valuta for pengene.


Foretrækker du at bruge dit billardbord indendørs? Vi tilbyder naturligvis også forskellige indendørs modeller. Tag et kig på hele udvalget af billardborde.