Afprøvet og testet i vind og vejr

Billardborde til udendørs brug fra Billard-Lissy er resultatet af mangeårig erfaring og omfattende tests. Vi anvender udelukkende vejrbestandige træsorter og korrosionsfaste metalkonstruktioner, som ikke så nemt bliver påvirket af temperaturudsving og fugt.

Materialeblanding specielt til udendørs brug

Basen for billardborde til udendørs brug fra Billard-Lissy er en massiv ramme af udvalgt hårdt træ. Eller også kan det være en højstyrkemetalramme med vejrbestandig pulverbelægning. Der er spændt et UV-bestandigt klæde på spillefladen, som ikke falmer i direkte sollys. Dertil kommer korrosionsbestandige kurve af plast og en vejrfast limet tildækningsplade.

Presenning til pålidelig beskyttelse

Presenningen medfølger som standard ved alle billardborde til udendørs brug. Den er en nødvendig tilbehørsdel og sørger for, at hele bordet beskyttes mod fugt og regnvand. At stille bordet på en overdækket terrasse er selvfølgelig den allerbedste løsning. Der, hvor det ikke er muligt, sørger presenningen for den bedst mulige beskyttelse.

Billardbord og partybord i ét

Til hvert billardbord til udendørs brug hører en tredelt tildækningsplade af vejrfast træ. Den beskytter ikke kun spillefladen mod snavs, støv og vejrpåvirkning. Med få greb forvandler den også bordet til et fuldgyldigt spisebord, hvor der også er plads til en større festforsamling.

Billardspil i turneringsformat

Udendørs er der for det meste plads til et billardbord uden kompromiser. Her er det også muligt for dig at spille billard efter turneringsmål, uden at du behøver at have plads til et fuldt turneringsbord inde i huset.