8-ft-billardbord: Proffernes spil

Vores 8 ft billardborde gør et stort indtryk. De viser, at du ikke bare er en hobbyspiller, men lever billardsporten fuldt ud. Med et billardbord som dette går du ikke på kompromis. Du kan fuldende de grundlæggende høje spilleforhold med en skiferplade. Takket være den øgede vægt giver den en enorm stabilitet og minimerer vibrationer, som kan påvirke dit spil negativt.

Plads til mange gæster: Brug også dit 8 ft billardbord som spisebord

Det er vigtigt for os, at du kan bruge pladsen i dit hjem effektivt. Derfor tilbyder vi dig 8 ft modeller, som du kan omdanne til et spisebord på et snuptag. Billardborde i denne størrelse giver plads til mindst 14 personer og garanterer først og fremmest tilstrækkelig benplads. Da vi fokuserer på et stort antal forskellige designs, er der helt sikkert et, der passer til din eksisterende indretning. Desuden er det meget nemt at foretage forvandlingen: Ved behov dækker du blot billardbordet med de tredelte dækplader.


Køb 8 ft billardbord fra Lissy

Billard-Lissy har bygget billardborde i turneringskvalitet siden 1993 og bruger kun produkter af højeste kvalitet. Vi giver dig også mulighed for at vælge mellem forskellige træ- og stoffarver og for at tilpasse dit bord efter dine ønsker. Vores billardborde er i vid udstrækning fremstillet for hånd. Desuden kan du være sikker på, at dit billardbord bliver leveret og monteret af vores eksperter på stedet. Et 8 ft billardbord fra Billard-Lissy står for den højeste kvalitet og opfylder alle turneringsstandarder. Tag et kig på de forskellige modeller, og du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.


I vores webshop finder du også: