Køb et billardbord: Den rigtige model til ethvert formål

Mange mennesker drømmer om at have et billardbord i deres hjem: Spil med familien, regelmæssig træning for endelig at slå deres bedste ven eller endda forberedelse til professionelle turneringer – alt sammen uden at behøve at forlade huset. Lyder det også fristende for dig? Så tag et kig rundt i vores sortiment. Hos os kan du købe det rigtige billardbord til ethvert behov.

Billardborde lige så individuelle som spillerne

For at få den bedste spiloplevelse tilbyder vi dig så meget valgfrihed som muligt. Sammensæt præcis det billardbord, der passer perfekt til dig: Vælg en af vores modeller afhængigt af spiltype, størrelse eller design. Du kan også tilpasse billardbordet ved at vælge mellem forskellige træ- eller metaltyper og tilmed angive farven på billarddugen.

Billardborde efter spiltype

Vi tilbyder billardborde til de tre mest almindelige spiltyper: Pool, snooker og carambole.


Pool

Det er den type billardbord, der normalt findes på pubber eller i billardbarer. Størrelsesmæssigt er der altid et 2:1-forhold mellem længde og bredde, og bordhøjden er 750–850 mm. Størrelser og udformning er blevet standardiseret af officielle foreninger.


Snookerborde

Snookerborde adskiller sig hovedsageligt fra billardborde ved at der anvendes et tykkere (uld)klæde som betræk. Professionelle borde, der er godkendt til turneringer, har normalt en størrelse på 12 ft. De versioner du finder i vores webshop, er mindre og derfor også velegnede til hjemmebrug.


Carambole

Billardborde til carambole kan fås hos os efter bestilling. Forskellen til de andre varianter er, at der ikke er behov for huller til denne type spil. Carambole-billardborde fås med en spilleflade på 180 x 90 cm, 210 x 105 cm og 230 x 115 cm.

Billardborde i forskellige størrelser

Vores billardborde fås i forskellige størrelser. Derfor er de nogle gange også velegnede til brug i mindre rum. Sædvanligvis måles spillefladen i engelske fod (ft). Nedenfor finder du også størrelsen på spillefladen i cm. Du skal dog tænke på følgende: Disse tal angiver kun størrelsen af spillefladen. Bordets totale størrelse kan være større – se venligst produktbeskrivelsen for de enkelte modeller.

5 og 6 ft

Dette er de to små billardbord-varianter. De er særligt velegnede som begyndermodel. Det betyder dog ikke, at du skal ofre spiloplevelsen med et bord af denne størrelse: 5 ft bordet har mindre huller for at sikre en vis vanskelighed, når man skyder kuglerne i lommen. Et 5 ft bord har en spilleflade på 160 x 80 cm, et 6 ft billardbord måler 182 x 91 cm.

7 ft

Et billardbord af denne størrelse kan klassificeres som et mellemstort bord. Med en spilleflade på 198 x 99 cm er det kun lidt mindre end et turneringsbord. Så det passer stadig perfekt ind i et lidt større rum, men er også velegnet til ambitiøse spillere. Dette bord kan med fordel bruges til at øve sig til turneringer.

8 und 9 ft

Billardborde er kun godkendt til officielle (pool)turneringer fra størrelse 8 ft og opefter. Disse eksemplarer er derfor professionelle modeller. Spillefladen for et 8 ft billardbord er 224 x 112 cm og for et 9 ft bord 254 x 127 cm.

Kvalitet og design: Billardborde med stil

Vores billardborde er først og fremmest kendetegnet ved deres flotte design. Derfor er de perfekte til brug i hjemmet uden at se uelegante ud. Men de er ikke kun stilfulde, men også praktiske: I vores butik kan du købe billardborde, der kan omdannes til spiseborde på et øjeblik. Det eneste du behøver at gøre, er at placere de tredelte dækplader på spillefladen Det er endnu enklere med vores patenterede drejelige/vendbare billardborde: Her vender du bordpladen enkelt om. Uden større anstrengelse og på blot et par minutter. Vores produkter er hovedsageligt håndlavede og fremstillet af massivt træ.

Køb billardborde fra Lissy

Uanset størrelse, model eller spiltype: Du finder helt sikkert det rigtige billardbord i vores online billardbutik. Det er bedst at tage et kig i denne kategori for at finde den rigtige model til dig.

Du er velkommen til at kigge rundt i vores kategorier, måske er du interesseret i billardborde med bestemte funktioner: