Der findes et billardbord, som passer til alle

Med vores udvalg af 7 ft billardborde kan du nyde en behagelig spiloplevelse i dit eget hjem. Til dette formål tilbyder vi dig ikke kun forskellige modeller, men også muligheden for at tilpasse dem. Du kan f.eks. vælge mellem forskellige træ- og stoffarver.

Du kan også udstyre dit bord med en skiferplade. Dette gør bordet særligt tungt og reducerer vibrationer. Disse egenskaber gør det særligt velegnet til spil med professionelle krav.


Uanset hvilken finish du vælger, garanterer vi dig den bedste kvalitet. Alle komponenter er professionelt bearbejdet. Desuden leveres og monteres vores billardborde af eksperter på stedet.

Vil du bruge et 7 ft billardbord også som spisebord? Intet problem!

Med en spilleflade på 198 cm x 99 cm hører 7-ft-modellerne fra Billard-Lissy til de store billardborde til hjemmet. Ved at tilføje såkaldte dækplader kan du forvandle det til et stort spisebord med plads til mindst 12 personer på et øjeblik.


Det er endnu nemmere med vores BL-180 drejelige billardbord. Du skal blot fjerne bordpladen fra rammen og dreje den 180 grader for at skifte mellem de forskellige funktioner. En fordel ved disse borde: De giver dig meget benplads, fordi de er højere end almindelige spiseborde. Du kan finde matchende stole i kategorien stole og bænke.

7 ft billardbord fra Billard-Lissy – og meget mere

I vores webshop finder du et udvalg af 7 ft billardborde. Vi lægger altid vægt på vores produkters høje kvalitet og deres praktiske anvendelse i dit hjem. Vælg mellem modeller, der ved første øjekast næppe kan genkendes som billardborde, eller klassiske modeller. Vi tilbyder dig også muligheden for at tilpasse dit valgte møbel.


Men hvis et 7 ft billardbord virker for stort for dig: Vi har også andre dimensioner. Tag et kig på de tilsvarende kategorier: