HVAD SKAL MAN VÆRE OPMÆRKSOM PÅ FORUD FOR KØBET AF ET BILLARDBORD?Plads til billardbordet


De fleste af vores billardborde opstilles i øjeblikket i stuer. De bruges for det meste også som spiseborde. Den optimale størrelse på et spisebord er 6ft eller 7ft, og derfor er det de mest populære størrelser. Det gælder om ikke at stille rummet for fuldt. Der skal tages højde for stole, møbler og tilstrækkelig plads til at kunne spille uden problemer.

Her kan du se, hvor megen plads der skal være til et billiardbord:Adgang inde i husetFor bordene i de fleste størrelser er opstilling i stueetagen for det meste uproblematisk. Ved levering til etager højere oppe eller i kælderen skal der være tilstrækkelig plads i trappeopgangen. Der skal tages højde for målene på det største element.

I særlige tilfælde skal der anvendes en møbellift. Vi har meget gode erfaringer med denne løsning. Du er velkommen til at kontakte os.

Vær opmærksom på, at vi kun kan levere borde på 9ft med skiferplade i ét stykke,
og vi kan kun opstille dem i stueetagen.

Kunden bærer ansvaret for, at der er fri adgang til opstillingsstedet. Hvis lejligheden er på første etage eller højere oppe, og den ikke er tilgængelig, leverer vi kun til stueetagen.

Du er velkommen til at sende os en kort beskrivelse af vejen til opstillingsstedet i huset. Det kan du også gøre i kommentarfeltet ved afgivelse af bestillingen.

Opbygning af billiardbordetVores borde bliver leveret adskilt, og vores faguddannede personale samler og opstiller dem på stedet, så du kan gå i gang med at bruge dem. Opbygningen tager normalt 2 timer. Hvis det er vanskeligt at komme frem til opstillingsstedet, kan det også tage længere tid.
I forbindelse med transporten inde i huset har vi brug for to ekstra og STÆRKE hjælpere, som hjælper os med at bære de tunge dele. Leveringsomkostningerne er inklusive montering udført af vores fagfolk.

LeveringstidLeveringstiden er normalt 8 uger. Af organisatoriske og tekniske årsager kan det i enkelte tilfælde også vare en eller to uger længere. Den nøjagtige leveringstid er altid anført i ordrebekræftelsen.

Borde, som vi kan levere hurtigere, kan du finde under kategorien SALE

En uge før levering sender vi dig en e-mail med den nøjagtige leveringsdato. I den sammenhæng angiver vi også et tidsrum på fire timer. Inden for det tidsrum kommer vi og bygger bordet op, så det er klart til brug. Idet vi planlægger vores leveringer pr. kalenderuger og meget sjældent har frie datoer, kan den næste alternative leveringsdato også ligge 6 uger senere.

BetalingVi opkræver en forudbetaling på 10 % ved hver bestilling. Resten af beløbet betaler du, når bordet er monteret og klart til brug.

Vores fagfolk leverer regningen, når de kommer med bordet. Betaling på stedet med betalings- eller kreditkort er desværre ikke muligt. Du kan betale resten af beløbet kontant, via netbank eller Paypal.

I forbindelse med flytninger eller ompolstring tilbyder vi kun forudbetaling. Når vi har modtaget betalingen, aftaler vi en termin.

GarantiDer er to års garanti på vores billardborde.
Som producent forsøger vi altid først at udskifte defekte dele. Efter garantiperiodens udløb står vi stadigvæk gerne til rådighed for vores kunder, hvis de har brug for ompolstring, eller hvis de skal flytte.

Besigtigelse, prøver, katalogHvis du gerne vil se et af vores borde, er du meget velkommen til det. Vores udstillingsrum er i Möhnesee. Ring til os for at aftale en tid.

Du kan nemt bestille træ- og tekstilprøver på nettet. Prøverne sender vi til dig helt
gratis. Kontaktformularen hertil finder du HER

Vores katalog kan du downloade: HER

Billiardbordets vægt og mobilitetVores kunder spørger ofte til billardbordenes vægt.

Et billardbord vejer mellem 150 og 500 kg. Vores borde med skiferplade i et stykke kan normalt bevæges af 4 personer. Hvis et billiardbord skal flyttes rundt ofte, anbefaler vi et billardbord med hjul. Når bordet er blevet flyttet, skal det justeres igen.

SpisebordspladeTil vores billardborde fås afdækningsplader, som består af tre dele. Med pladen følger der også ekstra trædele til overfladen af billardbordet. Disse træelementer forhindrer, at pladen bevæger sig, de gør også pladen mere stabil og forhindrer, at afdækningspladen hænger ned.

Ved hjælp af en holder kan afdækningspladerne stilles op imod en mur. Ved betaling af et pristillæg monterer vi en holder under bordet til opbevaring af pladerne. Det er dog ikke muligt på alle modeller.

Hvis du er bekymret for, at billardklædet kan blive beskadiget af væske, anbefaler vi at anbringe en folie under pladen.

Hos os kan du også finde alt andet, hvad man har brug for i forbindelse med billardborde.
Også stole, bænke og meget mere.