Sammenklappeligt billardbord

Forvandlingskunstner: De drejelige billardborde

Hvis du ikke har plads til et billardbord, handler det om at være kreativ, f.eks. med et drejeligt billardbord, som i hverdagen bruges som stort spisebord og med få greb bliver til et billardbord.

Solid kvalitet fra specialisten

Drejelige billardborde er en specialitet fra Lissy. Deres basis er en stabil ramme af metal eller massivt træ. Deres trick er en bordplade, som ikke kan skelnes fra et normalt spisebord, men som på den anden side indeholder alt, som udgør et ægte billardbord. Her har vi lagt vægt på ubegrænset funktionalitet. Så behøver du ikke indgå kompromiser, hverken når du spiser eller spiller billard.

Praktiske fordele i et flot look

Ved et drejeligt billardbord behøver du ikke løfte tunge bordplader og finde plads til dem i hjemmet. Og du har en gennemgående bordplade, som giver bordet et design, hvor man ikke kan se dets dobbeltfunktion. Dertil kommer, at der ikke er fare for, at spildt væske kan løbe ind i sprækker og ødelægge billardklædet.

Et spisebord, der opfylder alle ønsker

De drejelige billardborde har en optimal spisebordshøjde. Takket være den kompakte konstruktion af den drejelige plade er der heller ingen begrænsninger omkring lårene. Og fordi hele bordet ligger på fire ben, får du også ubegrænset benplads. En optimal bordløsning, som giver plads til otte personer, og som både kan bruges i spiserum og i festlokaler.

Billardspil uden kompromiser

Drejelige billardborde fra Billard-Lissy kan leveres i formaterne 5ft til 7ft. Det er fuldgyldige billardborde med alle de kendetegn, som engagerede billardspillere forventer. Deres massive konstruktion og kvalitetsudstyr gør dem til en optimal løsning til billardentusiaster, som kun har lidt plads til at spille på, men som til enhver tid er klar til et afslappende spil uden større besvær.