Konvertible billardborde: BL-180 Metal og BL-180 Wood

BL-180 Metal og BL-180 Wood: Dette er model-navnene på vores praktiske roterende billardborde. Som navnene allerede antyder, kan du vælge et stel af to forskellige materialer: Metal eller træ. Alt efter hvad der passer bedre ind i din indretning eller hvad der passer til din smag. Men du kan tilpasse dit billardbord endnu mere. Vi tilbyder dig f.eks. et udvalg af forskellige træ/metal-typer og stoffarver.

Praktisk og af høj kvalitet: topkvalitets billard til dit hjem

Når du vælger en af vores drejelige modeller, vælger du også et sportsudstyr af høj kvalitet. Alle vores billardborde er baseret på den internationale turneringsstandard og er designet og bygget i overensstemmelse hermed. Vores drejelige billardborde har som standard en skiferplade, som giver tilstrækkelig vægt og stabilitet, men også en karakteristisk spillefornemmelse. Vi bruger også meget professionelle gummibande og billardduge.

Drejeligt billardbord: Fra sjov og leg til hyggelige middage

Som spisebord er vores konvertible modeller først og fremmest kendetegnet ved meget plads. De har masser af benplads og er lidt bredere end standardmodellerne.

Efter måltidet kan du endelig overraske dine gæster: Vend bordpladen på et øjeblik, og udfordr dine venner til spændende billarddueller.


Vores drejelige billardborde har et meget moderne design, men passer alligevel godt ind i enhver stue. De føles ikke for dominerende og kan tilpasses præcist til resten af din indretning takket være de mange tilpasningsmuligheder.

Billard-Lissy: Din specialist i drejelige billardborde

Drejelige billardborde er det ultimative for alle, der ofte spiller billard og ønsker at nyde spillet derhjemme. På den måde sparer du plads og kan bruge bordet til andet end billardspil – og ikke kun som spisebord.

Du kan også bruge de omdannede billardborde på kontoret som konferenceborde. Med en model fra BL-180-serien fra Billard-Lissy får du det bedste fra begge verdener ind i dit hjem.