Perfekt til dit eget billardrum

Med et 9 ft bord har du brug for nok plads. Du skal først og fremmest sørge for, at du har 150 cm plads til væggen på hver side af billardbordet. Kun på denne måde kan du sikre, at alle bevægelser kan udføres uden problemer. Et sådant bord er ideelt i et rum, der er specielt designet til det. Men da du kan omdanne vores 9 ft billardbord til et spisebord, er det også velegnet til brug i en stor stue eller spisestue.

Fra 9 ft billardbord til spisebord på et øjeblik

Det kræver kun et par enkle trin at forvandle spillepladen til en robust bordplade. Det eneste du skal gøre, er at placere den tredelte dækplade på spillefladen. På den måde kan bordet bruges som en praktisk tilføjelse til din indretning eller som et konferencebord på kontoret. Middage med venner eller forretningsdrøftelser kan så afrundes med et afslappet spil billard. Ved et sådant bord kan op til 14 personer sidde komfortabelt.


Vi tilbyder alle vores 9 ft billardborde med skifer. Dette sikrer en særlig høj stabilitet og en reduktion af vibrationer – grundlæggende krav til professionelt billard.

Billardborde 9 ft i vores sortiment

I vores online billardshop finder du forskellige 9 ft billardborde. Bedst af alt: De kan visuelt tilpasses til din indretning. Brug derfor forskellige træ- og stoffarver, og sammensæt et bord, der passer til din smag. For at du kan komme i gang med at spille med det samme, leverer vi vores billardborde og får dem professionelt opstillet og justeret af vores dygtige medarbejdere.


Vi tilbyder også billardborde i følgende størrelser: