Kupite biljarski stol za turnire

Imate li vlastitu prostoriju za igranje biljara? Svoj biljarski stol želite postaviti u prostor za razonodu gdje se navečer možete igrati s društvom? Ili ste zamislili veliki stol za blagovanje u dnevnom boravku koji se može preinačiti u pravi biljarski stol dok kažeš keks? Onda je biljarski stol s dodatnom stolnom pločom tvrtke Lissy prava stvar za vas.

Turneringsbillardbord

Har du et eget rum kun til billard? Vil du stille dit billardbord op i et hobbyrum og bruge det til hyggelige aftener? Eller forestiller du dig et stort spisebord i boligen, som superhurtigt kan forvandles til et fuldgyldigt billardbord? Så er et billardbord med ekstra bordplade fra Billard-Lissy den helt rigtige løsning.

Spil billard professionelt

Alle billardborde fra Billard-Lissy beror på en solid konstruktion, som garanterer høj stabilitet, og som er kendetegnet ved at stå helt vibrationsfrit. Dertil hører en massiv ramme af bedste snedkerarbejde og en massiv spilleflade med perfekte spilegenskaber. Billardborde med ekstra bordplade fra Billard-Lissy er ingen undtagelse.

Billard- og spisebord uden kompromiser

Billardborde fra Billard-Lissy med aftagelig bordplade har en optimal højde, som både er egnet til billard og til en hyggelig middag. Desuden er den konstrueret på en sådan måde, at der er plads til lårene, og at knæene har ubegrænset bevægelsesfrihed.

Alt på sin plads

Nogle billardborde kan leveres med en speciel holder under bordet, hvor der er plads til bordpladerne, når man har taget dem af. Som alternativ fås en passende vægholder.