Billardbord i turneringskvalitet 5ft

At vælge et lille 5 ft billardbord betyder ikke, at du er nødt til at gå på kompromis: Alle de modeller, vi tilbyder, er fremstillet i høj kvalitet og kan udstyres med en skiferplade, hvis du ønsker det. Derudover er gummibandene og billarddugen altid af samme standard, som du kan forvente af turneringsborde.

Fra 5 ft billardbord til spisebord på et øjeblik

En stor fordel ved vores 5 ft billardborde er, at de kan forvandles til et spisebord på et øjeblik. Da de har samme størrelse som almindelige spiseborde, passer de perfekt ind i ethvert rum.

Når først bordet er omdannet, kan man næsten ikke se, at det er et billardbord. Overraskelseseffekten, når dækpladerne fjernes, vil blive husket med glæde af dine gæster.


Hvis du ofte skifter mellem at bruge det som billardbord og som spisebord, anbefaler vi vores drejelige modeller. Disse er særligt fleksible: På den ene side er der et 5 ft billardbord, på den anden en robust og visuelt tiltalende bordplade. Du skal blot løsne fire faste punkter, og så kan du dreje bordpladen 180 grader.

Et sofistikeret legetøj og et elegant møbel

Hullerne på 5 ft billardborde er lidt mindre end på turneringsborde. Derfor er spillet trods den komprimerede størrelse udfordrende og bliver ikke kedeligt.

Hos Billard-Lissy kan du finde 5ft billardborde i mange forskellige udførelser. Du kan selv vælge farve på træet og stoffet, så du kan skabe en model, der passer til din egen indretning.


Med et billardbord af denne størrelse gør du alt det rigtige! Det er kompakt og passer ind i enhver stue, det kan stadig bruges som spisebord og er desuden billigt.


Spillefladen på et sådant bord er 160 x 80 cm, men den samlede størrelse af bordet kan være lidt større.

5 ft billardbord fra Billard-Lissy

Vi tilbyder billardborde, der på trods af deres lille størrelse er af højeste kvalitet og udførelse. Desuden er de et ægte blikfang i din stue: Det er møbler, der indbyder til at spille sammen med venner eller familie.

Med et 5 ft billardbord fra Billard Lissy får du et professionelt billardbord i et kompakt design til dit hjem.


Hvis du er på udkig efter en større model: Vi har også billardborde i følgende størrelser:I vores webshop kan du tilpasse dit billardbord og bestille det direkte. Vi tager os af resten: Vi monterer bordet for dig, så du kan begynde at spille med det samme. Tag et kig nu og bliv inspireret.