Poolbillardballer

Normalt bruger man 16 baller i poolbillard, dvs. en hvid spillebal og 15 kulørte og nummererede baller. Tidligere brugte man træ, sten eller elfenben til fremstillingen, i dag består de af phenolharpiks.

Vi tilbyder et komplet udvalg af poolbillardballer til hobbyspillere og ambitiøse semiprofessionelle og professionelle spillere. Det vigtigste mærke ved billardballer er den belgiske virksomhed Aramith, markedsførende inden for billardballer.

Aramith-phenolharpiksballer:

Udviklet til et præcist spil. Aramith-baller af phenolharpiks, garanteret uden polyester, kombinerer samtlige egenskaber, som krævende spillere forventer.

Perfekt balform og præcis balance

En konstant massefylde og en præcis balance er uundværlige for kontrollen af ballens hastighed, løberetning, rotation og tilbagestød under spillet. Pga. den gennemgående hærdede phenolharpiks stabiliseres materialet fuldstændigt, hvorved hver Aramith-bal har en ensartet massefylde. Pga. tyngdepunktet, som ligger præcist i midten af ballen, har ballen en præcis balance og et fuldstændig præcist løb på billardbordet.

Unik elasticitet og perfekt tilbagestød

Langt vigtigere end baltolerancerne er ballernes tilbagestødsegenskaber. Kun et kalkulerbart tilbagestød muliggør en strategisk placering af spilleballen for at optimere det efterfølgende stød. Den unikke elasticitet af Aramith-phenolharpiks er udviklet til et optimalt tilbagestød, som gør det muligt for spilleren at styre ethvert stød helt præcist.

Anerkendt i hele verden

Den eksklusive anvendelse af Aramith-phenolharpiksballer af de fleste professionelle arrangører, foreninger og amatørligaer ved konkurrencer og mesterskaber i hele verden er en tydelig bekræftelse af Aramith-ballernes omdømme og fremragende kvalitet.