Det er det, der kendetegner vores konstruktioner af billard- og spiseborde.

Ved alle vores billardborde lægger vi stor vægt på en meget høj kvalitet i fremstillingen med robuste, men ædle materialer. De fleste af vores modeller er fremstillet i træ, men vi tilbyder også billardborde med metalkonstruktioner. Netop fordi de optimalt skal passe til dine eksisterende møbler som f.eks. spiseborde, finder du forskellige udførelser i vores online billardbutik. Bestem selv, hvilken træsort du foretrækker, eller hvilken farve du ønsker til billarddugen. Selv ved regelmæssig brug som spisebord er billardbordene kendetegnet ved deres lange levetid.

Fra billardbord til spisebord – helt ukompliceret

Et godt kendetegn ved vores billardborde er, at de ikke umiddelbart kan genkendes som sådan På trods af den solide konstruktion og materialer af høj kvalitet ligner det et almindeligt spisebord. Transformationen er helt ukompliceret! Vælg mellem to muligheder:


Forvandl dit billardbord til et spisebord på et øjeblik med et dækbræt. Du skal blot placere træskiven over spillefladen, og så kan du invitere dine venner på et overdådigt måltid. Det går endnu hurtigere med vores patenterede drejelige bordplader. Billardbord nedenunder, spisebord ovenpå – eller omvendt, alt efter hvad du har brug for på det pågældende tidspunkt.

Fra klassisk til moderne – billardborde i din stil

Billardborde til din spisestue fås i en række forskellige modeller i forskellige prisklasser. Med vores produkter ønsker vi altid at opfylde vores kunders ønsker. Derfor lægger vi stor vægt på høj kvalitet og et tiltalende design. Uanset om du foretrækker klassisk eller moderne: vi tilbyder det rigtige billardbord til enhver indretningsstil.

Billard-Lissy: Vi står til tjeneste for at rådgive dig

Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning til at vælge det perfekte billardbord, hjælper vi dig gerne. Vi har mange populære modeller udstillet i vores Möhnesee showroom. Derudover kan du se på individuelle billardborde hos vores lokale partnere.