Barstole

Hvis du allerede har besluttet dig for en af vores bardiske, eller allerede har en disk eller et barbord, så skulle du tage et kig på vores udvalg af barstole. Vi har barstole i vores sortiment, der passer til stilen af vores bardiske.

Uanset om af rustfrit stål eller helt af træ, uanset om med eller uden armlæn, polstret eller ikke polstret.

Billard-Lissy kender kundernes ønsker og producerer efter kundernes ønsker.

Således skal du ikke lede længe efter den passende barstol til din indretning.

En barstol er ikke nogen almindelig indretningsgenstand som f.eks. en stol ved spisebordet. Hvis man har en bardisk eller et barbord, bør man vælge en barstol, der passer perfekt. For ikke kun designet spiller en rolle her, men også kravene til den komfortable brug.

Barstole til alle krav

Vores barstole er ikke kun elegante og af høj kvalitet, men de opfylder også alle krav, hvad angår betjening og brugervenlighed. Vores barstole er udformet ergonomisk og tilbyder en tilsvarende høj siddekomfort.

Mange modeller af vores barstole kan justeres i højden. Det skaber mulighed for en individuel anvendelse.

Når du køber barstole med en fast højde, skal du være opmærksom på højden af dit barbord. De to ting bør være afstemt i forhold til hinanden. For det er ikke rart at skulle sidde på en barstol med bøjet ryg, fordi barbordet er for lavt.

Hvis du køber en bardisk eller et barbord samt barstole hos os, sørger vi for, at alt er afstemt præcist i forhold til hinanden. Vi producerer selvfølgelig også efter dine ønskemål, så alt passer perfekt til sidst.

Vi fra Billard-Lissy rådgiver dig gerne og giver dig gerne et individuel tilbud, uanset om det drejer sig om barstole, bardiske, et billardbord eller stilfulde møbler!