Din helt personlige bardisk

En egen husbar er for mange mennesker et udtryk for stil og livsglæde. Her nyder man tiden sammen på tomandshånd eller mødes med venner for at nyde en gammel cognac, en udsøgt Single Malt eller et godt glas vin.

Men en bardisk kræver plads, og det er ikke muligt overalt. Derfor er en bardisk en luksusgenstand og en ønskedrøm, som ikke alle kan virkeliggøre. Men også her kan Lissy tilbyde dig muligheder, som du måske endnu ikke har tænkt på selv.

Hvis man har lidt plads, har man brug for gode ideer

Der er måske ikke plads til en egen bardisk i dagligstuen. Men selv hvis man bor i en kompakt bylejlighed, er der måske muligheder for at gøre drømmen til virkelighed. Måske kan der indrettes en lille bardisk i entréen. Eller disken kan bruges til at afgrænse et åbent køkken fra resten af boligen. Lissy tilbyder mange forskellige alternativer. En af dem passer måske perfekt til din boligsituation.

Men også en barkommode er fremragende egnet til mindre rum. En barkommode opfylder den samme funktion som en bardisk, men kræver mindre plads.

Den ideelle bardisk til dit festlokale

En bardisk er et must i et festlokale. Den er stedet, hvor vigtige anledninger fejres, hvor du mødes med vennerne, eller hvor der tilbringes hyggelige stunder. Her i Lissys onlineshop finder du den helt rigtige bardisk, som passer til dine krav og din helt personlige boligstil. Fra det enkle barhjørne til en komplet udstyret bardisk med vitriner, køleskab og alt tilbehør.

Kombination af husbar og billardværelse

Har du et eget billardværelse, hvor du en gang imellem mødes med venner for at spille en omgang billard? Så er en Lissy-bardisk det helt rigtige supplement. Her kan man spille uforstyrret, fejre succeserne og nyde livet i fulde drag. Også en pladsbesparende hjørnebar, en barvitrine til glas, flasker og tilbehør eller et barbord samt barstole gør billardværelset til et sted med spil, sjov og hygge.

Særligt interessant er en sådan husbar i forbindelse med et billard-spisebord. Ved at lægge en bordplade på kan det med få greb forvandles fra midtpunktet for et spændende billardspil til et stort spisebord, hvor der er plads til mange gæster.

Barkommode som alternativ

En bardisk med tilhørende barstole er ikke noget must. Et individuelt alternativ er den alsidige barkommode fra Lissy. Den indgår elegant og diskret i din bolig og er også et afdæmpet supplement til chefens kontor eller mødelokalet. Efter ønske kan den endda udstyres med et køleskab. I hvert fald byder den på plads nok til flasker, glas og alt det, som udgør en velforsynet husbar. Så nyd de gode ting i livet, inviter dine gæster til en drink, og glæd dig over et møbel med masser af gode ideer.

Barvitrine og kælderbar

Kælderbaren fra Lissy er et særlig diskret alternativ. Den kan kombineres perfekt med andre møbelelementer fra Lissy og byder på et gennemtænkt design med god plads, samtidig med at den ikke kræver meget plads. Derudover er den et ægte blikfang i alle boliger og byder på en håndværksmæssigt solid forarbejdning med værdifulde overflader af ægte træ. Som alternativ eller supplement tilbyder vi en elegant barvitrine eller en topfunktionel hjørnebar. Begge overrasker med deres drejelige indvendige del, hvor glas, flasker og alle andre tilhørende utensilier har deres faste plads.

Bardisk til gæster og kunder

Det er aldrig en god idé at lade kunder vente. Men en entré med en integreret bar gør ventetiden til en fornøjelse og præsenterer dit hjem som gæstevenligt - noget som gæster værdsætter højt. Det er også en god investering på chefens kontor eller i mødelokaler.

Elegant design med kvalitetsforarbejdning

En bardisk fra Lissy er noget for mennesker, som lægger vægt på stil og perfektion. Den er ikke kun gennemtænkt helt detaljeret og byder på den størst mulige funktionalitet. Den er også konstrueret solidt og vil følge dig hele dit liv. Men først og fremmest er den et eksempel på perfekt snedkerhåndværk. Fra den håndværksmæssigt perfekte forarbejdning til kvalitetsfiner af ædeltræ, som er forsynet med en overfladebelægning, der afviser pletter og sørger for et vedvarende flot udseende.

Vælg og bestil online

Lissy gør det nemt at bestille din helt personlige bardisk. Du vælger blot den løsning, som passer til din bolig og dine personlige forestillinger. Vi leverer på det aftalte tidspunkt via vores fragtfirma, som også sørger for en faglig korrekt opstilling.